Krämig grönsakspasta

Spagetti, morötter, lök och sockerärtor tillsammans med rosmarinkryddad ostsås blir en enkel och god lunch.

  • 300 g pasta
  • 4 st morötter
  • 3 st lökar
  • 100 g sockerärtor
  • 2 msk smör
  • 4 dl Kelda pastasås mild ost
  • 1 msk färsk rosmarin (eller en skvätt torkad)

Koka pastan. Ansa grönsakerna och skär dem i bitar. Lägg i grönsakerna när det återstår några minuter av koktiden. Häll av vattnet och rör i smöret. Värm såsen och rör ner rosmarin. Häll ostsåsen över pastan och grönsakerna. Mal över svartpeppar. Klart!

Receptet kommer från Arlakökets app.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s